Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
275 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
2 tsk olie
1-2 tsk karry
1 peberfrugt
3 dl bouillon
Saucejævner
2-3 forårsløg
Tilbehør
1 dl ris, gerne brune
evt. 2 spsk rosiner
Sådan gør du
Kog risene. Bland evt. rosiner i risene ved servering. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Tilsæt karry. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun det 1 minut på hver side. Tag det op på en tallerken. Tilsæt peberfrugt i stykker eller tern og svits det hurtigt under omrøring.
Hæld bouillonen på panden. Læg kødet tilbage i panden og kog ca. 5 minutter til det er gennemkogt. Jævn med saucejævner og smag til med salt og peber.
Drys med fintsnittet forårsløg ved servering.
Tips
- Olie kan helt udelades i opskriften, hvis man koger kød og peberfrugt i bouillonen.
- Kødboller af kyllingefarsen i opskriften 'Kyllingefrikadeller med tzatziki' kan bruges i stedet for kyllingeinderfilet.
- Kyllingebrystfilet i store tern kan bruges i stedet for inderfilet.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 31%
Kulhydrat 43%
Fedt 26%
1835 kJ - 435 kcal