Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g
Salt og peber
1 peberfrugt
½ squash, ca. 150 g
2 skiver brød, 2 cm tykke, ca. 100 g
4 lange eller 8 mindre træspid eller grillspid
2 tsk olie
2 spsk teriyakisauce eller sojasauce
¼ bakke koriander
1 lime
Sådan gør du
Skær kødet i tern på 3 x 3 cm. Dup dem tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Skær peberfrugt, squash og brød i samme størrelse tern. Sæt kylling, grønt og brød på spid. Pensl med olie og 1-2 tsk teriyakisauce. Steg spiddene på en grillpande, til kødet er gennemstegt.
Drys med friske korianderblade og giv lime og evt. mere teriyakisauce til.
Tips
- Spiddene kan også tilberedes under grill i ovn eller på havegrillen. Læg evt. træspiddene i vand nogle timer i forvejen, så brænder de ikke så let på grillen.
- Tern af inderlår eller mørbrad af svine-, kalve- eller oksekød kan bruges i stedet for kylling.
- Champignon, løg, aubergine m.fl. kan bruges i stedet for peberfrugt og squash.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 36%
Kulhydrat 36%
Fedt 28%
1570 kJ - 375 kcal