Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g
1 ½ -2 dl bouillon
2 gulerødder, ca. 150 g
Lys saucejævner
Salt og peber
150 g ærter, evt. frosne
¼ bundt persille
Tilbehør
400 g kartofler
Sådan gør du
Kog kartoflerne.
Læg kødet i en gryde. Hæld bouillon ved. Bring det i kog og skum. Tilsæt gulerødder i tykke stave.
Læg låg på og kog kødet ved svag varme ca. 10 minutter, til det er gennemkogt.
Tag kødet og gulerødderne op og hold dem varme. Si suppen. Der skal bruges 1½ - 2 dl suppe til saucen. Jævn saucen med saucejævner. Smag til med salt og peber. Varm ærterne i saucen. Tilsæt gulerødderne. Hak persillen og vend den i retten ved servering.
Tips
- Kyllingeinderfilet kan bruges i stedet for kyllingebrystfilet. Kogetiden er kortere.
- Hakket persille kan serveres til retten, hvis man gerne vil gemme rester.
Energifordeling
Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 33%
Kulhydrat 56%
Fedt 11%
1940 kJ – 460 kcal