Kyllingebryst i champignonsauce med ærter

Kyllingebryst i champignonsauce med ærter

Af Anne Skovgaard-Petersen | Hele året | Hovedretter | Hverdag, Weekend, Sund hverdagsmad


Kyllingebryst i champignonsauce med ærter

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

2 personer

2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g
1½-2 dl bouillon

Champignonsauce
1 løg
250 g champignon
½ citron
Lys saucejævner
Salt og peber

Tilbehør

400 g kartofler
150 g ærter– evt. frosne

Sådan gør du

Kog kartoflerne.

Læg kødet i en gryde. Hæld bouillon ved. Bring det i kog og skum. Læg låg på og kog kødet ved svag varme ca. 10 minutter, til det er gennemkogt.

Tag kødet op og hold det varmt. Si suppen. Der skal bruges ca. 1½ dl suppe til saucen. Kog løg i tern og champignon i skiver i suppen. Tilsæt lidt citronsaft. Jævn med saucejævner. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Kog ærterne.

Tips

  • Kyllingeinderfilet kan bruges i stedet for kyllingebrystfilet. Kogetiden er kortere.

Energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 35%
Kulhydrat 53%
Fedt 12%
1890 kJ – 450 kcal