Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g
1½-2 dl bouillon
Champignonsauce
1 løg
250 g champignon
½ citron
Lys saucejævner
Salt og peber
Tilbehør
400 g kartofler
150 g ærter– evt. frosne
Sådan gør du
Kog kartoflerne.
Læg kødet i en gryde. Hæld bouillon ved. Bring det i kog og skum. Læg låg på og kog kødet ved svag varme ca. 10 minutter, til det er gennemkogt.
Tag kødet op og hold det varmt. Si suppen. Der skal bruges ca. 1½ dl suppe til saucen. Kog løg i tern og champignon i skiver i suppen. Tilsæt lidt citronsaft. Jævn med saucejævner. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kog ærterne.
Tips
- Kyllingeinderfilet kan bruges i stedet for kyllingebrystfilet. Kogetiden er kortere.
Energifordeling
Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 35%
Kulhydrat 53%
Fedt 12%
1890 kJ – 450 kcal