Kyllingebryst à la Marengo

Kyllingebryst a la Marengo

Af Anne Skovgaard-Petersen

Det skal du bruge

2 personer

2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g
1 dl hvidvin
1 dl bouillon
1 fed hvidløg
1 gulerod, ca. 75 g
½ porre, ca. 75 g
1 spsk koncentreret tomatpuré
½ citron
1 lille kvist timian eller ¼ tsk tørret
Lys saucejævner
125 g små champignon
Salt og peber

Tilbehør

4 skiver sandwichbrød, ca. 200 g

Ca. 30 minutter


Sådan gør du

Læg kødet i en gryde. Hæld hvidvin og bouillon ved. Bring det i kog og skum. Tilsæt finthakket hvidløg, gulerod og porre skåret i skiver/ringe. Tilsæt tomatpuré, ¼ tsk fintrevet citronskal og timian. Bring det i kog. Læg låg på og kog kødet ved svag varme ca. 10 minutter, til det er gennemkogt

Tag kødet op og hold det varmt. Tilsæt små champignon til retten og kog et par minutter. Jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber.
Hak persillen og server den til retten.

Rist brødene.

energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person
Protein 35%
Kulhydrat 52%
Fedt 13%
1895 kJ – 450 kcal
Gæster