Kuller i karry

Kuller i karry

Af 2gangeomugen.dk | Efterår, Vinter | Hovedretter | Hverdag, Gæster


Kuller i karry

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

4 personer

4-500 g kuller
1 løg, ca. 50 g
200 g gulerod, 2-3 stk.
3 porrer
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk karrypulver
1 dåse kokosmælk 330 ml
2 æbler
1 spsk sesamfrø
300 g jasminris, kogt
¼ bundt bredbladet persille og mynte
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.
  2. Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.
  3. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.
  5. Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.
  6. Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.

 

 

Tips

  • Kulmule, mørksej eller lyssej kan anvendes i stedet for kuller.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 44%
Kulhydrat 21%
Fedt 35%
1362 kJ – 326 kcal