Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
1 person
1 skinkeschnitzel af inderlår, 1cm tyk, a ca. 125
g
salt og peber
1 tsk olie
1 lille fed hvidløg
1 lille løg
½ tsk stærk chilisauce eller sambal oelek
1 tsk frisk ingefær
½ tsk spidskommen
½ tsk stødt koriander
1 dl bouillon
2 tsk koncentreret tomatpuré
50 g majskerner, frosne eller fra dåse
½ ds kidney beans i saltlage
1 spsk piskefløde
¼ tsk salt
1 knsp peber
Tilbehør
75 g groft brød
Sådan gør du
Dup kødet med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme.
Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god varme. Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og lad retten simre for svag varme under låg i ca. 4 minutter. Anret kødet på en tallerken. Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten. Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 48%
Fedt 24%
2795 kJ - 665 kcal