Krydret skinkeschnitzel med røde bønner

Krydret skinkeschnitzel med røde bønner

Af voresmad.dk | Hele året | Hovedretter | Hverdag, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

1 person

1 skinkeschnitzel af inderlår, 1cm tyk, a ca. 125 g
salt og peber 
1 tsk olie
1 lille fed hvidløg
1 lille løg
½ tsk stærk chilisauce eller sambal oelek
1 tsk frisk ingefær
½ tsk spidskommen
½ tsk stødt koriander
1 dl bouillon
2 tsk koncentreret tomatpuré
50 g majskerner, frosne eller fra dåse
½ ds kidney beans i saltlage
1 spsk piskefløde
¼ tsk salt
1 knsp peber

Tilbehør

75 g groft brød

 

Sådan gør du

Dup kødet med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme.
Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god varme. Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og lad retten simre for svag varme under låg i ca. 4 minutter. Anret kødet på en tallerken. Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten. Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 48%
Fedt 24%
2795 kJ - 665 kcal