Krebinetter med ost og purløg

Krebinetter med ost og purløg

Af voresmad.dk | Efterår, Vinter | Hovedretter | Hverdag, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g hakket grisekød 
salt og peber
2 spsk revet mild ost
1 bundt purløg
3 spsk mel
10 g smør

Tilbehør

Kartoffelmos
200 g salat af fx fintstrimlet kål, 1 lille løg, 1 strimlet peberfrugt og olie/eddikedressing

 

Sådan gør du

Rør kødet med salt og peber, ost, fintklippet purløg og form det til 4 krebinetter. Vend dem i mel, og brun dem på panden ved god varme i 1 minut på hver side. Dæmp varmen til middel varme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Tips

  • Hakkede grøntsager eller baconstykker i farsen er en god afveksling.

Energifordeling

Nu hedder det hakket grisekød. Før hed det hakket svinekød.

Nu hedder det bacon fra gris. Før hed det bacon fra svin.

 


Næringsindhold pr. person (ca. 310 g af retten) med 6 % fedt i det hakkede kød: 

Energi: 1672 kJ (398 kcal)

protein: 33 g

kulhydrat: 20 g

kostfibre: 3 g

fedt: 21 g

 


Næringsindhold pr. 100 g med 6% fedt i det hakkede kød: 

Energi: 539 kJ (128 kcal) 

protein: 11 g

kulhydrat: 6 g 

kostfibre: 1 g

fedt: 7 g

 

 

Næringsindhold pr. person (ca. 310 g af retten) med 10% fedt i det hakkede kød: 

Energi: 1834 kJ (437 kcal)

protein: 31 g

kulhydrat: 20 g

kostfibre: 3 g

fedt: 26 g

 


Næringsindhold pr. 100 g med 10% fedt i det hakkede kød: 

Energi: 592 kJ (141 kcal)

protein: 10 g

kulhydrat: 6 g

kostfibre: 1 g

fedt: 8 g