Krabbesandwich med æble

Krabbesandwich med æble

Af Helle Brønnum Carlsen | Hele året | Madpakker, Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

1 person

3 skive groft toastbrød (90 gram) 
150 g frisk krabbekød 
1 syrligt æble (i skiver) 
klippet purløg 
hakket, bredbladet persille 
2 salatblade 

Dressing: 
saften af 1/4 citron 
1/4 tsk dijonsennep 
1 spsk mayonnaise

Sådan gør du

Rist brødet. Rør dressingen sammen, og smag til. Smør lidt dressing på det nyristede brød, og læg salaten på. Fordel halvdelen af krabbekødet og æbleskiverne over 1 skive brød.
Læg derpå endnu en skive brød, smør med dressing, kom salat på, og fordel resten af krabbekødet og æbleskiverne derpå. Drys med purløg og persille. Kom den sidste skive brød over, pres sandwichen sammen, og skær diagonalt.
Hvis du synes, sandwichen er for stor, kan du nøjes med enkelte brødskiver, men der er noget sejt i at skulle bide over en tripplesandwich. Det lokker en bid mere ned.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold
Energiindhold i hele opskriften 2376 kJ (570 kcal) 
Protein 28%
Kulhydrat 39%
Fedt 31%