Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
2 personer
2 koteletter uden ben og fedtkant,
2 cm tykke, a 125 g
2 tsk olie
Kompot af peberfrugter
1 løg
3 peberfrugter, ca. 450 g
2-3 tomater, ca. 250 g
Purløg
Tilbehør
½ dl linser fra Puy, 60 g
Sådan gør du
- Kog linserne som angivet på emballagen.
- Hak løg. Skær peberfrugter i strimler og hak tomater.
- Kom det i en gryde. Læg låg på, og varm det op. Rør i det og lad det koge ved svag varme 8-10 minutter. Smag til med salt og peber.
- Pynt med klippet purløg ved servering.
- Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
- Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun 1 minut på hver side.
- Skru ned til middel varme og steg ca. 3 minutter på hver side, til det er netop gennemstegt.
- Tag kødet af panden og kasser stegefedtet.
Tips
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 36%
Kulhydrat 37%
Fedt 27%
1735 kJ - 415 kcal
Ca. 300 g frugt og grønt pr. person