Kold radisesuppe

Nyd forårets friske radiser i vores lækre krydrede grøntsagssuppe, som serveres kold.

Forår | Forretter


Kold radisesuppe

Tilberedningstid

Ca. 2½ time hvoraf arbejdstiden er ca. ½ time

Det skal du bruge

4 personer

8 agurker (uden skræl og indmad)
2 fed hvidløg
12 små radiser
1 dl mælk 0,5%
1 dl græsk yoghurt 2%
¼  rødvinseddike
1 dåse butter beans
Et par dråber tabasco sauce
Salt
Peber

Pynt:

Urter og olivenolie

 


Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienserne i en blender.
  2. Stil i køleskabet i 2 timer.
  3. Pynt med urter og olivenolie ved servering.

 

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 27%
Kulhydrat 55%
Fedt 8%
Andet 1%
621 kJ – 148 kcal

Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret.