Kold agurkesuppe med valnødder

Kold agurkesuppe med valnødder

Af voresmad.dk | Hele året | Frokost, Forretter | Hverdag, Sund hverdagsmad


Kold agurkesuppe med valnødder

Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

4 personer

3 agurker
½ bdt mynte eller koriander
3/4 l yoghurt naturel, 0,5%
1/4 l kold lys bouillon
40 g valnødder
Salt og peber

Tilbehør

4 skiver groft hvedebrød, 200 g.

Sådan gør du

Skræl agurkerne, flæk dem på langs og skrab kernerne ud med en teske.

Riv dem fint eller blend dem sammen med den finthakkede krydderurt.

Bland yoghurt, bouillon, agurk og krydderurt, smag suppen til med salt og peber og lad den trække i køleskabet i ca. 1 time eller til den er kold.

Server suppen iskold pyntet med hakkede valnødder og evt. et par små mynteblade.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 22%
Kulhydrat 51%
Fedt 27%
1300 kJ – 300 kcal