Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
15-20 personer
300 g kartofler til mos 
300 g kød som er kogt så 
meget, at det falder helt fra hinanden 
2½ dl olivenolie 
salt og 
peber
Rosenpaprika-olie eller berberris-olie 
Pisk rosenpaprika med 
olie. Smag til med limesaft og salt. 
Berberris-olie laves af tørrede 
berberrisbær blendet med olie.
Kødet kan fx være skank. Det gør ikke 
noget at kødet er sprængt.
Köfte kan også lægges på brød og bruges i 
madpakken.
Sådan gør du
Kartoflerne koges til mos. Kødet varmes. Kartofler og kød piskes sammen. Olien opvarmes og hældes over kartoffel- og kødblandingen. Rør det sammen og smag det til. 
Stilles i køleskab til det skal bruges. Med to lige store skeer formes köfte og lægges i en lille skål.
Energifordeling
Beregningen er under udarbejdelse
 
        