Karamelliserede pærer med fennikelfrø

Karamelliserede pærer med fennikelfrø

Af Vibeke Lehn | Efterår | Desserter | Gæster, Hverdag, Weekend


Karamelliserede pærer med fennikelfrø

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

6-8 skrællede, flækkede, udkernede pærer
1 dl sukker
25 g smør
1-2 tsk fennikelfrø

Tilbehør

500 g stegt mørbrad

Sådan gør du

Drys sukkeret i et jævnt lag i en tør pande og varm det så, det smelter.
Kom smørret på og lad det hele bruse op.
Læg pærerne i og steg dem gyldne og næsten møre ved svag varme, krydr med fennikkelfrø efter behag og server de lune pærer, f.eks. til en stegt svinekotelet.

Tips

  • Super lækker og nyt tilbehør, f.eks. svinekød og and

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 29%
Kulhydrat 45%
Fedt 26%
1632 kJ - 390 Kcal