Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
Ca. 12 personer
Kanelkage
125 g smør
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk stødt kanel
2 tsk natron
½ liter kærnemælk
Glasur
50 g smør
250 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1 spsk kakao
4 spsk færdiglavet kaffe
Sådan gør du
Kanelkage
- Smørret smeltes, afkøles og blandes med sukkeret.
- Hvedemel, kanel og natron blandes sammen og sigtes i sukkerblandingen skiftevis med kærnemælken.
- Dejen hældes i en form og bages ved 200 grader i 30 minutter.
Glasur
- Smørret smeltes og de øvrige ingredienser røres heri.
- Smør glasuren på den afkølede kage.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 4%
Kulhydrat 70%
Fedt 25%
Kostfibre 1%
1948 kJ – 466 kcal