Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
4 personer
Kalveschnitzler (tykstegsfilét, inderlår, filét), 4 stk á 180 g
Parmaskinke, 4 skiver
Olivenolie, 1 spsk
Karry, 3 spsk
Kalvebouillon, 4 dl
Piskefløde, 1 dl
Kinakål, 1 hvd
Salt, peber
Æblesalat:
Citron, saften fra 1 stk
Sukker, 2 spsk
Røde æbler, 4 stk
Rosiner, 4 spsk
Tilbehør
Kartofler, 1 kg
Sådan gør du
1. Parmaskinken fordeles på et stykke bagepapir og bages sprød i ovn ved 180 grader, ca. 8 minutter. Kartoflerne vaskes og koges.
2. Schnitzlerne ristes i olivenolie på varm pande med høj kant i 2-3 minutter på hver side, tages af panden og krydres med salt og peber. Karryen ristes let på samme pande, tilsættes bouillon og piskefløde, koges ca. 5-7 minutter og smages til med salt og peber.
3. Kinakålen deles i kvarte på langs, dampes i karrysaucen ca. 4-5 minutter.
4. Citronsaften og sukker blandes, heri rives æblerne og tilsættes rosiner.
5. Anret schnitzlerne med kinakål, sauce og æblesalat. Parmaskinken kommes på toppen og kartoflerne serveres til.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 29%
Kulhydrat 40%
Fedt 31%