Det skal du bruge
4 personer
180 g kalveleverSalt
1 tsk olie
Sirup:
1 dl kalve-/oksebouillon
1 dl juleøl eller anden mørk øl
Pynt:
12 spejderhagl
Evt. en kvist frisk timian
8 små træspid
Ca. 25 minutter
Sådan gør du
Kog bouillon og øl ind i en gryde ved god varme til du har en dejlig sirup ca. 10 minutterRens lever for sene og årer og skær den i små tern på ca. 2 x 2x2 cm. Krydr med salt.
Varm olie på en pande ved god varme og rist leveren herpå nogle få minutter.
Leveren skal blive godt brun, men stadig være rosa indeni.
Sæt leverstykkerne på spiddene og dryp med sirup.
Knus spejderhagl i en frostpose med en kagerulle. Drys på spiddene evt. sammen med timianblade.
Kan serveres kreativt som på billedet, men også på et almindeligt fad.