Kalvekrebinet "cordon bleu"

Kalvekrebinet "cordon bleu"

Af Peter Broe | Hele året | Hovedretter | Hverdag, Sund hverdagsmad, Slankeretter


Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

4 personer

500 g hakket kalvekød, 10-12 %
2-3 spsk hakket basilikum
1-2 tsk dijonsennep
4 skiver kogt skinke
4 skiver emmentaler eller anden tør ost
Olivenolie
Salt og peber

Tomatsalsa
2 tomater
1 forårsløg

½ fed hvidløg
1-2 spsk persille
Salt og peber

Tilbehør

Evt. rugbrød

Sådan gør du

Ælt kødet med basilikum, sennep, salt og peber.

Form farsen til 8 flade bøffer.
Læg en skive ost på midten af en skive skinke. Klap enderne af skinken ind over osten.
Placer denne "pakke" imellem 2 bøffer. Tryk det let sammen.

Brun bøfferne godt i olie på en pande og læg dem derefter i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen 10-12 min. ved 200 grader.

Skær tomaterne i små tern, forårsløgene i skiver, hak hvidløg og persille og vend det hele med salt og peber.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 43 %
Kulhydrat 27 %
Fedt 30 %
1506 kJ - 360 kcal