Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
4 personer
500 g hakket kalvekød, 10-12 %
2-3 spsk hakket basilikum
1-2 tsk dijonsennep
4 skiver kogt skinke
4 skiver emmentaler eller anden tør ost
Olivenolie
Salt og peber
Tomatsalsa
2 tomater
1 forårsløg
½ fed hvidløg
1-2 spsk persille
Salt og peber
Tilbehør
Evt. rugbrød
Sådan gør du
Ælt kødet med basilikum, sennep, salt og peber.
Form farsen til 8 flade bøffer.
Læg en skive ost på midten af en skive skinke. Klap enderne af skinken ind over osten.
Placer denne "pakke" imellem 2 bøffer. Tryk det let sammen.
Brun bøfferne godt i olie på en pande og læg dem derefter i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen 10-12 min. ved 200 grader.
Skær tomaterne i små tern, forårsløgene i skiver, hak hvidløg og persille og vend det hele med salt og peber.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 43 %
Kulhydrat 27 %
Fedt 30 %
1506 kJ - 360 kcal