Tilberedningstid
Ca. 1 time
Det skal du bruge
4 personer
1 kalveculotte, ca. 800 g
2 små løg 
1 æble 
2 fed hvidløg 
10 g smør 
1 spsk karry 
1 tsk cayennepeber 
1 dåse hakkede, flåede tomater 
1 dåse light kokosmælk 
1 lille citron 
400 g kartofler 
1 courgette 
2 gulerødder 
1 rød peber 
3 spsk. olie 
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Sådan gør du
Brun culotten med fedtsiden først. 
Skræl løg, æble og hvidløg og skær alt i grove tern. Lad løget klare i olie ved svag varme, kom æbler og hvidløg i og lad det simre i 5 minutter. 
Smelt smørret og brun karry og cayennepeber let - lad det brune af. Tilsæt de hakkede tomater og kokosmælk og lad det simre 10-15 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber. 
Steg kødet i en 200 grader varm ovn i 25-30 minutter til en centrumtemperatur på 55-60 grader. 
Skær kartofler uden skræl, courgette, gulerødder og rød peber i grove tern. Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem i 3 minutter. Tilsæt gulerødder og kog videre i 3 minutter. Tilsæt til sidst courgetter og peberfrugt og kog i yderligere 3 min. Hæld vandet fra og læg grøntsagerne i bunden af et ovnfast fad. Bland æbler og karry/kokos og hæld det over. Sæt fadet i den 200 grader varme ovn i ca. 15 minutter. 
Server med brød til.
Energifordeling
		Energifordeling og -indhold pr. person
    
Protein 32% 
Kulhydrat 34% 
Fedt 34% 
2727 kJ - 650 kcal