Det skal du bruge
2 personer
4 -5 kyllingeunderlår, ca. 500 g3-4 spsk kokosmel
salt og peber
Nudelsalat
100 g ægnudler
125 g minimajs, friske eller fra dåse
1 gulerod
¼ - ½ spidskål eller kinakål, ca. 150 g
50 g sukkerærtespirer eller bønnespirer
1 lille rødløg
½ bundt koriander
Dressing
1½ spsk fishsauce
½ -1 lime
1 spsk sukker
1 fed hvidløg
1 tsk mørk sesamolie fremstillet af ristede sesamfrø
Evt. lidt chilipasta
Ca. 45 minutter
Sådan gør du
Vend kyllingelårene i kokosmel med salt og peber.Læg dem på bagepapir på en bageplade og stil dem i en kold ovn. Tænd på 225 grader og steg 30 - 40 minutter til de er gennemstegte og møre. Stik en urtekniv i lårene, hvor de er tykkest, og kødsaften skal være klar.
Kog ægnudlerne som angivet på emballagen. Kom dem i koldt vand og lad dem dryppe af i en si.
Kog friske babymajs et par minutter. Lad majsene dryppe af i en si. Skær dem i skiver.
Skær guleroden i tændstiktynde stave og snit kålen fint. Skær løget i tynde både.
Bland alle dele til nudelsalaten.
Pisk dressingen sammen af fishsauce, saft af lime, sukker, knust hvidløg, sesamolie og evt. chilipasta. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten.
Pynt retten med koriander eller bland koriander i salaten.
Tips
- Forårsløg kan bruges i stedet for rødløg.
- Skru ned for ovnvarmen, hvis kokosmelet bliver for mørkt.