Det skal du bruge
4 personer
Kyllingebøffer
350 g hakket kylling
1 finthakket løg
2 spsk kapers (ca. 30 g)
150 g revet gulerod
4 spsk havregryn
1 æg
1 tsk chiliflager
Salt og peber
4 fuldkornsburgerboller a 60 g/stk
4 spsk tomatketchup
200 g iceberg
1 rødløg
2 tomater
50 g mozzarella
1½ avocado
Ca. 35 minutter
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 grader.
- Bland hakket kylling med alle de øvrige ingredienser til kyllingebøfferne.
- Form fire bøffer og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag bøfferne i 15 minutter hvorefter de vendes og bages yderligere 5-7 minutter.
- Forbered burgerbollerne og fyldet imens bøfferne er i ovnen.
- Skyl iceberg og tomater.
- Pil rødløget og skær det i skiver sammen med tomater, mozzarella og avokado.
- Varm burgerbollerne i 5 minutter i ovnen.
- Sammensæt burgerne med en spsk ketchup til hver burger, iceberg, kyllingebøf, skiver af rødløg, tomat, mozzarella og avokado – inden i burgeren eller ved siden.