Det skal du bruge
2 personer
2 kyllingebrystfileter, ca. 275 gSalt og peber
4 blade frisk basilikum eller ½ tsk tørret
2 tynde skiver parmaskinke
2-4 tandstikkere eller kødnåle
2 tsk olie
Grov mos af blomkål og ærter
½-1 blomkål, ca. 400 g
150 g ærter
2 tsk smør
Purløg, dild eller estragon
Tilbehør
1 skive rugbrød, ca. 50 gCa. 30 minutter
Sådan gør du
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt, peber og basilikum. Pak en skive skinke om hver filet og fæst skinken med en tandstikker. Lad olien blive varm på en pande ved god varme.Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun det 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg det ca. 6 minutter på hver side, til det er gennemstegt. Tag kødet af panden og kasser stegefedtet.
Kog blomkålsbuketterne. Kog ærterne med de sidste 5 minutter. Hæld vandet fra. Mos grøntsagerne groft med en gaffel, smag til med smør, salt, peber og hakket kryddergrønt.
Rist evt. rugbrødet.