Det skal du bruge
2 personer
2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g1½-2 dl bouillon
Karrysauce
1 tsk smør
1 løg
½-1 syrligt æble
½-1 tsk karry
1 spsk hvedemel
Salt og peber
Tilbehør
1 dl ris300 g broccoli
2 tsk mangochutney
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
- Kog risene.
- Læg kødet i en gryde. Hæld bouillon ved. Bring det i kog og skum. Læg låg på, og kog kødet ved svag varme ca. 10 minutter, til kødet er gennemkogt.
- Tag kødet op, og hold det varmt.
- Si suppen. Der skal bruges ca. 1½ dl suppe til saucen.
- Varm smørret i en gryde. Svits hakket løg, æblet i små tern og karry i smørret.
- Rør melet i. Tilsæt 1½ dl suppe lidt ad gangen under omrøring. Lad saucen koge 5 minutter. Smag til med salt, peber og karry.
- Blend saucen så løg og æbler er med til at jævne saucen.
- Kog broccolien.
Tips
- Kyllingeinderfilet kan bruges i stedet for kyllingebrystfilet. Kogetiden er kortere.
- Brug naturris frem for hvide ris.