Det skal du bruge
2 personer
2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g1 dl hvidvin
1 dl bouillon
1 fed hvidløg
1 gulerod, ca. 75 g
½ porre, ca. 75 g
1 spsk koncentreret tomatpuré
½ citron
1 lille kvist timian eller ¼ tsk tørret
Lys saucejævner
125 g små champignon
Salt og peber
Tilbehør
4 skiver sandwichbrød, ca. 200 gCa. 30 minutter
Sådan gør du
Læg kødet i en gryde. Hæld hvidvin og bouillon ved. Bring det i kog og skum. Tilsæt finthakket hvidløg, gulerod og porre skåret i skiver/ringe. Tilsæt tomatpuré, ¼ tsk fintrevet citronskal og timian. Bring det i kog. Læg låg på og kog kødet ved svag varme ca. 10 minutter, til det er gennemkogtTag kødet op og hold det varmt. Tilsæt små champignon til retten og kog et par minutter. Jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber.
Hak persillen og server den til retten.
Rist brødene.