Det skal du bruge
2 personer
3 æg2 forårsløg, ca. 50 g
3 gulerødder, ca. 225 g
1 tsk kebabkrydderi eller karry
Salt og peber
1 tsk olie
4 fuldkornspitabrød
Salatblade, ca. 25 g
1 rød peberfrugt, ca. 150 g
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
Pisk æggene let sammen i en skål. Snit forårsløgene og riv gulerødderne. Vend det i æggemassen sammen med kebabkrydderi, salt og peber. Varm olien på en pande. Hæld æggemassen på. Vend rundt i massen til den er gennemstegt.Varm pitabrødene efter anvisning på emballagen. Fyld pitabrødene med salat, æggemasse og skiver af peberfrugt.
Tips
- I stedet for revne gulerødder kan bruges revne selleri, persillerod eller squash.
- Pitabrødene kan smøres med tahin, tapenade eller pesto, før de fyldes.