Tilberedningstid
Ca. 1 time
Det skal du bruge
4 personer
Dressing: 
1 spsk. sherryeddike 
¾ spsk. ahornsirup 
2 spsk. olie 
Salt og peber 
Salat: 
300 g æbler (fx Gråsten, Cox Orange, Belle de Boskoop eller Ingrid Marie) 
eller 
300 g pærer (fx Clara Friis, Conference eller Lucas) 
eller en blanding af æbler og pærer 
150 g modne blommer (fx Kirkes, Ive eller Sveskeblommer) 
100 g små krydrede blandede salatblade (rød sennep, mizuna, spinat, feldsalat, rucola) 
½ bundt bredbladet persille 
1 lille rødløg 
⅓
rød chili 
Krebinetter: 
4 tynde skiver bacon (ca. ½ pakke sliced bacon) 
400 g hakket kalvekød, 4-6 % fedt 
1 æg 
1 dl mel 
1-2 dl rasp 
1½-2 spsk olie 
1½-2 spsk smør
Tilbehør
800 g kartofler kogte eller ovnbagte 
(kartoffelbåde med skræl vendt i ½ spsk olie og bagt 18-20 min. ved 200 grader). 
Tynde både af hokaidogræskar kan bages på samme måde.
Sådan gør du
- Pisk eddike, sirup, olie, salt og peber sammen til en dressing.
 - Skær blommer og æbler i tynde både og vend dem i dressingen. Lad dem trække mens resten laves.
 - Skyl og tør salat og persille. Nip bladene af persillen. Skær løget i meget tynde både og chilien i fine strimler. Bland med frugten lige før servering.
 - Kog kartoflerne.
 - Hak bacon fint og bland med kalvekødet, rør grundigt.
 - Form fire flade runde bøffer. Pres kødet sammen og hak krebinetterne ternede i overfladen på begge sider med en kniv.
 - Pisk ægget sammen med en smule salt i en dyb tallerken. Kom mel og rasp i hver sin dybe tallerken og krydr med salt og peber.
 - Vend krebinetterne i mel og bank det overskydende af. Vend dem i æg og derefter i rasp, så i æg og til sidst i rasp.
 - Varm fedtstoffet på en pande ved god varme. Læg krebinetterne på, når fedtstoffet er bruset af, og panden er varm nok. Brun krebinetterne 1 minut på hver side ved god varme.
 - Skru ned til middel varme og steg færdigt 4-5 minutter på hver side.
 
Tips
- Krebinetterne kan også laves af en blanding af kalve- og svinekød.
 
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person 
Protein: 20% 
Kulhydrat: 48% 
Fedt: 32% 
2675 kJ - 640 kcal