Kalv i fuldkornspasta

Kalv i fuldkornspasta

Thomas Castberg

Af Thomas Castberg

Det skal du bruge

4 personer

400 g kalveinderlår i tynde skiver
Salt og peber
1 tsk olie

300 g fuldkornspasta
50-75 g hasselnødder

125 g flødeost med hvidløg
1 bakke blandet salat, 80-100 g

Ca. 20 minutter


Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Varm en pande ved god varme og rist hasselnødderne på den tørre pande 3-4 minutter. Tag nødderne af og lad dem køle af. Fjern så meget som muligt af skallerne ved at gnide dem i et viskestykke. Hak nødderne groft.
Varm olie på panden ved god/stærk varme og steg kødet 1 minut på hver side, 3-4 minutter i alt. Tag det af panden.
Skru ned til middel varme og smelt flødeosten på panden. Tilsæt evt. ½-1 dl af kogevandet fra pastaen. Tilsæt nødder, pasta og salat og vend blandingen et par gange.
Server straks med kødet på toppen!

energifordeling

Energifordeling og –indhold pr. person:
Protein 25 %
Kulhydrat 40 %
Fedt 35 %
2900 kJ – 700 kcal
Gæster