Det skal du bruge
4 personer
400 g kalveinderlår i tynde skiverSalt og peber
1 tsk olie
300 g fuldkornspasta
50-75 g hasselnødder
125 g flødeost med hvidløg
1 bakke blandet salat, 80-100 g
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Varm en pande ved god varme og rist hasselnødderne på den tørre pande 3-4 minutter. Tag nødderne af og lad dem køle af. Fjern så meget som muligt af skallerne ved at gnide dem i et viskestykke. Hak nødderne groft.
Varm olie på panden ved god/stærk varme og steg kødet 1 minut på hver side, 3-4 minutter i alt. Tag det af panden.
Skru ned til middel varme og smelt flødeosten på panden. Tilsæt evt. ½-1 dl af kogevandet fra pastaen. Tilsæt nødder, pasta og salat og vend blandingen et par gange.
Server straks med kødet på toppen!