Tilberedningstid
Ca. 40 minutter
Det skal du bruge
2 personer
500 gram jordskokker
1 løg hakket
2 fed hvidløg hakkede
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
8 dl sødmælk
1 lille bundt timian
Salt
Sådan gør du
- Skræl jordskokkerne og skær dem i grove tern.
- Sautér jordskokker, løg og hvidløg i lidt olivenolie. Hæld vinen på og lad den fordampe næsten væk. Hæld mælk i. Læg timian i gryden (bind det evt. sammen). Lad suppen simre under låg i 30 min - til jordskokkerne er møre.
- Tag timianen op og kassér den.
- Blend suppen med en stavblender.
- Smag til med salt.
- Bring suppen i kog.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 14%
Kulhydrat 44%
Fedt 34%
Kostfibre 2%
Andet 6%
2446 kJ - 585 kcal
Andet inkluderer organiske syrer, alkohol og uspecificeret