Jomfruhummer i wok med karry, kokosmælk og grønt

Jomfruhummer i wok med karry, kokosmælk og grønt

Af 2gangeomugen.dk | Efterår, Vinter | Hovedretter | Hverdag


Jomfruhummer i wok med karry, kokosmælk og grønt

Tilberedningstid

Ca. 20 minutter

Det skal du bruge

4 personer

300 g jomfruhummerhaler
2 fed hvidløg
2 spsk vegetabilsk olie
250 g æggenudler, kogt efter anvisning
400 g broccoli
200 g edamamebønner
Basilikum

Karrysauce:
50 g finthakket løg, ca. 1 stk.
2 spsk karry
3 dl kokosmælk, 1 ds

Sådan gør du

  1. Hak løg groft, steg dem af i olie indtil de er blanke, tilsæt karry og brun det godt af.
  2. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter, smag til med salt og lidt sukker.
  3. Skær broccoli i små aflange stykker og halvere jomfruhummerhalerne. Steg dem af i en varm wok eller pande i olie og hakket hvidløg smag til med salt og peber.
  4. Vend det hele sammen med nudler, jomfruhummer og sauce, drys med basilikum.

   

Tips

  • Servér evt. ris i stedet for nudler.

 

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 19%
Kulhydrat 37%
Fedt 44%
2476 kJ – 592 kcal