Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g.
salt og peber
2 spsk olie
1 løg
1 dåse flåede tomater
250 g champignon, gerne små
1 dl bouillon
1 dl hvidvin
1 spsk mel
2 dl fyldte grønne oliven, fx med mandler, 85 g
persille
Tilbehør
300 g pasta
Sådan gør du
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm 1 spsk olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt
skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem
færdige, 1½ - 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Læg kødet
på et varmt fad. Rengør panden.
Skær
løget i tynde både. Hæld væden fra tomaterne, og skær dem igennem 1 - 2 gange på
tværs. Champignonerne skæres i kvarte eller i skiver.
Svits løg 2 - 3 minutter på panden i 1 spsk olie. Tilsæt
champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring. Tilsæt tomater, bouillon og
hvidvin. Jævn med mel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter. Kom
skinkeschnitzlerne og oliven i og lad det varme igennem. Smag til med salt og
peber.
Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 30%
Kulhydrat 51%
Fedt 19%
2215 kJ - 525 Kcal