Italienske skinkeschnitzler

Italienske skinkeschnitzler

Af Sigrid Fugl | Hele året, Vinter | Hovedretter | Gæster, Hverdag, Weekend


Italienske skinkeschnitzler

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 g.
salt og peber
2 spsk olie
1 løg
1 dåse flåede tomater
250 g champignon, gerne små
1 dl bouillon
1 dl hvidvin
1 spsk mel
2 dl fyldte grønne oliven, fx med mandler, 85 g
persille

Tilbehør

300 g pasta

 

Sådan gør du

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm 1 spsk olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½ - 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Læg kødet på et varmt fad. Rengør panden. 

Skær løget i tynde både. Hæld væden fra tomaterne, og skær dem igennem 1 - 2 gange på tværs. Champignonerne skæres i kvarte eller i skiver.

Svits løg 2 - 3 minutter på panden i 1 spsk olie. Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring. Tilsæt tomater, bouillon og hvidvin. Jævn med mel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter. Kom skinkeschnitzlerne og oliven i og lad det varme igennem. Smag til med salt og peber.

Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 30%
Kulhydrat 51%
Fedt 19% 
2215 kJ -  525 Kcal