Det skal du bruge
4 personer
2 løg½ spsk olie
1-2 fed hvidløg
2 tsk karry
evt. 1 tsk garam masala
2 dl kokosmælk, 18 % fedt
2 dl bouillon
2 spsk koncentreret tomatpuré
5-10 cm frisk ingefær
5 tørrede abrikoser
4 æg
2 tsk majsstivelse
Salt
Evt. frisk koriander eller persille og evt. lime
Tilbehør
4 dl ris – gerne naturris400 g sukkerærter
Ca. 45 minutter
Sådan gør du
Hak løgene og svits dem i olie et par minutter. Kom finthakket hvidløg, karry og evt. garam masala i og svits det kort med. Tilsæt kokosmælk, bouillon, tomatkoncentrat og 1-2 spsk fintrevet ingefær. Skær abrikoserne i små tern og kom dem i.
Kog æggene og pil dem.
Lad retten koge ved svag varme ca. 10 minutter. Udrør majsstivelsen i ½ dl vand og rør det i. Kog det kort op. Kom æggene i og varm dem igennem 3-4 minutter. Smag til med salt.
Damp sukkerærterne.
Pynt retten med koriander og evt. limebåde.
Tips
- I stedet for ris kan serveres pasta til.