Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
1 person
2 skive groft rugbrød
25 g hytteost
salt
peber
15 g hakket agurk
2 hakkede radiser
1 spsk karse
1-2 skive parmaskinke (eller anden lufttørret skinke)
1 salatblad (skyllet og duppet)
1/2 avocado (uden sten)
evt. lidt citronsaft
kirsebær
1 fersken
Sådan gør du
Skær den ene skive rugbrød igennem. Rør hytteost med salt, peber, agurk, radiser, karse, og smag til. Smør hytteosten på den ene halve skive brød og klap sammen med den anden halve skive brød.
Læg skinke oven på et salatblad på den anden hele skive brød og pak stykkerne hver for sig i enten smørrebrødspapir eller pvc-fri plastfilm.
Læg avocado (gnid evt skærefladen med citronsaft, så den ikke bliver brun), skyllede kirsebær og en skyllet fersken ved. Pak evt. ferskenen i en serviet, så den holder sig tør og beskyttet, og husk en ske til avocadoen.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold
Energiindhold i hele opskriften 1776 kJ (426 kcal)
Protein 14%
Kulhydrat 54%
Fedt 26%