Hverdagsmodellen til sommer

Hverdagsmodellen til sommer

Af Helle Brønnum Carlsen | Sommer | Madpakker | Hverdag, Sund hverdagsmad


Tilberedningstid

-

Det skal du bruge

1 person

2 skive groft rugbrød 
25 g hytteost 
salt 
peber 
15 g hakket agurk 
2 hakkede radiser 
1 spsk karse 
1-2 skive parmaskinke (eller anden lufttørret skinke) 
1 salatblad (skyllet og duppet) 
1/2 avocado (uden sten) 
evt. lidt citronsaft 
kirsebær 
1 fersken

Sådan gør du

Skær den ene skive rugbrød igennem. Rør hytteost med salt, peber, agurk, radiser, karse, og smag til. Smør hytteosten på den ene halve skive brød og klap sammen med den anden halve skive brød.
Læg skinke oven på et salatblad på den anden hele skive brød og pak stykkerne hver for sig i enten smørrebrødspapir eller pvc-fri plastfilm.
Læg avocado (gnid evt skærefladen med citronsaft, så den ikke bliver brun), skyllede kirsebær og en skyllet fersken ved. Pak evt. ferskenen i en serviet, så den holder sig tør og beskyttet, og husk en ske til avocadoen.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold
Energiindhold i hele opskriften 1776 kJ (426 kcal)
Protein 14% 
Kulhydrat 54%
Fedt 26%