Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
1 person
2 skive groft rugbrød
20 g leverpostej
5 g mayonnaise
1-2 kogte, kolde kartofler
2-3 stilke klippet purløg
groft salt
1-2 blommer
2-3 buketter rå blomkål
1 stykke rød peberfrugt (35 g)
2-4 tørrede abrikoser (gerne økologiske, usvovlede)
Sådan gør du
Skær den ene skive rugbrød igennem (evt. skråt, da formen virker mere indbydende), smør med leverpostej, og klap sammen. Pak i pvc-fri plastfilm.
Skær den anden skive rugbrød igennem, og smør med mayonnaise. Læg skiver af kartoflerne på begge halvdele, drys med purløg og salt, og pak forsigtigt i plastfilm.
Når mayonnaisen ligger nederst, holder den på kartoflen og purløgen holdes frisk, når det er pakket.
Læg begge dele i en madkasse, og kom en skyllet blomme, rå, skyllede blomkålsbuketter og skiver af rød peber ved.
Pak abrikoserne for sig.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold
Energiindhold i hele opskriften 1767 kJ (424 kcal)
Protein 10%
Kulhydrat 63%
Fedt 21%