Hjemmelavet is med kondenseret mælk

Nem og lækker hjemmelavet fløde-is

Hele året | Desserter | Weekend, Gæster


Hjemmelavet is med kondenseret mælk

Tilberedningstid

Ca. 7 timer heraf arbejdstid ca. 20 minutter

Det skal du bruge

-

½ l piskefløde, 38%
Korn fra en vaniljestang
1 dåse kondenseret mælk

 


Sådan gør du

  1. Pisk den kondenserede mælk sammen med vaniljekornene – sørg for at kornene har fordelt sig.
  2. Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt i den kondenserede mælk, indtil massen er jævn.
  3. Hæld isen i en plastboks, og sæt den i fryseren i ca. 7 timer.

 

Tips

  • Pynt evt. isen med friske bær eller chokoladestykker.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. portion (75 g)
Protein 5%
Kulhydrat 31%
Fedt 64%
1086 kJ – 260 kcal