Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
4 personer
400 g hamburgerryg
2 spsk hvedemel
¼ tsk peber
2 æg
80 g parmesanost eller grana ost
30 g smør
1 spsk
olie
Rissalat
3 dl løse ris, kogte og kolde
2
tomater
1 peberfrugter
1 avocado
8 grønne
salatblade
1 spsk olie
Sådan gør du
Kog risene.
Skær kødet i ½ cm tykke skiver. Bland mel og peber. Vend skiverne heri. Pisk æg, 3 spsk vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen. Varm smør og olie op på en pande til det er gyldent. Steg piccata-skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.
Bland salaten af løse ris, tomater, peberfrugt, avocado
og salat i passende stykker. Smag til med salt og peber og dryp med olie.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 22%
Kulhydrat 34%
Fedt 44%
2860 kJ - 680 kcal