Hamburgerryg Piccata

Hamburgerryg Piccata

Af voresmad.dk | Hele året | Hovedretter | Hverdag


Tilberedningstid

Ca. 45 minutter

Det skal du bruge

4 personer

400 g hamburgerryg
2 spsk hvedemel
¼ tsk peber
2 æg
80 g parmesanost eller grana ost
30 g smør
1 spsk olie

Rissalat
3 dl løse ris, kogte og kolde
2 tomater 
1 peberfrugter 
1 avocado 
8 grønne salatblade
1 spsk olie

Sådan gør du

Kog risene.

Skær kødet i ½ cm tykke skiver. Bland mel og peber. Vend skiverne heri. Pisk æg, 3 spsk vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen. Varm smør og olie op på en pande til det er gyldent. Steg piccata-skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.

Bland salaten af løse ris, tomater, peberfrugt, avocado og salat i passende stykker. Smag til med salt og peber og dryp med olie.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 22%
Kulhydrat 34%
Fedt 44%
2860 kJ - 680 kcal