Hindbærcooler

Hindbærcooler

Af Helle Brønnum Carlsen

Det skal du bruge

1 person

20 g smuttede mandler 
1 tsk flydende honning 
1 dl vand 
2 isterninger 
150 g hindbær (hvis frosne, udelades isterningerne) 
1 dl yoghurt (naturel)

-


Sådan gør du

Blend mandler, honning og vand meget længe, til det er som mælk. Kom hindbær, isterninger og yoghurt i, og blend, til det skummer. Drik straks.

Opskriften er udlånt af skolemaelk.dk.

Tips

  • Fødevarestyrelsen anbefaler, at frosne bær koges i et minut, før de spises (med mindre de får varmebehandling under tilberedningen). Derved sikrer man, at evt. virus er dræbt.
    Friske bær skal bare skylles godt, inden de spises.

energifordeling

Energifordeling og -indhold
Energiindhold i opskriften 1117 kJ (268 kcal)
Protein 16%
Kulhydrat 34%
Fedt 45%
Sund hverdagsmad