Tilberedningstid
Ca. 40 minutter
Det skal du bruge
4 personer
250 g oksefilet uden fedt eller tyndstegsfilet
400 g gulerødder, gerne nye
½ l æblemost
1 cm peberrod, ca. 1 spsk
Salt og peber og evt. lidt sukker
1 bundt kørvel
20 g corn flakes
Sådan gør du
- Rens gulerødderne, skær dem i skiver og kog dem møre i æblemosten, 5-8 minutter.
- Skræl og riv peberrod så fint så muligt.
- Blend suppe og peberrod til det er helt glat. Tilsæt lidt mere æblemost, hvis suppen er for tyk.
- Smag til med salt, peber og evt. sukker.
- Sæt den til side.
- Skyl, tør og hak kørvel fint, også stilkene.
- Knus corn flakes til det er helt fint – det gøres nemmest i en plastpose og med en kagerulle.
- Bland med groft salt, grov peber og hakket kørvel.
- Skær kødet i tern på 3 x 3 cm. Sæt dem på spid, én tern pr. spid.
- Grill dem to minutter på alle fire sider.
- Server som på billedet.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 31%
Kulhydrat 52%
Fedt 17%
830 kJ - 199 kcal