Tilberedningstid
-
Det skal du bruge
-
50 g bacon i skiver
200 g grøntsager
2 dl bouillon
1 skive
grovbrød
75 g rejer
Sådan gør du
Skær baconet i strimler og steg det gyldent og sprødt på en pande. Læg det på køkkenrulle, til det skal bruges.
Riv eller snit grøntsagerne og kog dem i bouillon, til de er møre. Smag til med salt og peber.
Drys med bacon ved servering.
Læg rejer på brødet.
Tips
- Rejemaden kan pyntes med kryddergrønt, salat og citron.
- Suppen kan laves af grøntsager efter årstid og smag.
Energifordeling
Nu hedder det bacon fra gris. Før hed det bacon fra svin.
Næringsindhold pr. person (ca. 560 g af retten):
Energi: 1477 kJ (352 kcal)
protein: 29 g
kulhydrat: 31 g
kostfibre: 7 g
fedt: 11 g
Energiindhold pr. 100 g:
Energi: 265 kJ (63 kcal)
protein: 5 g
kulhydrat: 6 g
kostfibre: 1 g
fedt: 2 g