Grøntsagssuppe med bacon og brød med rejer

Grøntsagssuppe med bacon og brød med rejer

Af Vibeke Lehn

Det skal du bruge

-

50 g bacon i skiver
200 g grøntsager
2 dl bouillon
1 skive grovbrød
75 g rejer


    


-


Sådan gør du

Skær baconet i strimler og steg det gyldent og sprødt på en pande. Læg det på køkkenrulle, til det skal bruges.

Riv eller snit grøntsagerne og kog dem i bouillon, til de er møre. Smag til med salt og peber.

Drys med bacon ved servering.

Læg rejer på brødet. 

Tips

  • Rejemaden kan pyntes med kryddergrønt, salat og citron.
  • Suppen kan laves af grøntsager efter årstid og smag.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 37%
Kulhydrat 40%
Fedt 23%
1410 kJ - 335 kcal

Sund hverdagsmad