Grønkålstatar på groft rugbrød

Grønkålstatar på groft rugbrød

Af Vibeke Lehn | Vinter | Frokost | Hverdag, Sund hverdagsmad


Grønkålstatar på groft rugbrød

Tilberedningstid

Ca. 15 minutter

Det skal du bruge

4 personer

125 g rå, finthakket grønkål
1 tsk olivenolie
Salt og peber
4 skiver fuldkornsrugbrød
200 g rygeost, 5%
4 pasturiserede æggeblommer
1 lille hakket rødløg
Sort peber

Sådan gør du

Rør den hakkede grønkål med olivenolie, salt og peber.

Smør rugbrødsskiverne rundhåndet med rygeost og bred grønkålen ovenpå.

Lav en lille fordybning i midten, hvori æggeblommen anbringes, drys med rødløg og peber og server.

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 21%
Kulhydrat 52%
Fedt 27%
1256 kJ – 300 kcal