Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
200 g hakket kalvekød
¼ tsk salt
¼ tsk peber
1 æg
1 dl mælk
8 dl kalvefond eller bouillon
2 løg
3 pastinakker
Evt. ½ dl madlavningsfløde
400 g spinat
Tilbehør
Grovflute, 200 g
Sådan gør du
Rør kalvekød med salt, peber, æg og mælk til farsen får en fast konsistens.
Varm kalvefonden op til kogepunktet.
Lav små kødboller med 2 teskeer og lad dem simre i 4-5 minutter i kalvebouillonen.
Tag dem op med en hulske.
Skræl og hak løg og pastinak og kog dem møre i kalvefonden.
Skyl spinaten flere gange, grundigt i rigeligt koldt vand.
Blend suppen med urterne og spinaten, smag til med salt og peber og evt. madlavningsfløde.
Server som på billedet.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein: 21%
Kulhydrat: 55%
Fedt: 24%
1360 kJ - 325 kcal