Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
6 personer
2 grisemignoner, a ca. 350 g
1 spsk olivenolie eller smør
Salt
Peber
Tonnato
1 ds tun i vand
Ca. 1 dl ymer
3 spsk kapers
Evt. nogle dråber tabasco
Pynt
Citronskiver og persille
Tilbehør
- Ca. 400 g brød og evt. en salat med fx rødbeder.
Sådan gør du
Kødet
- Dup mignonerne med køkkenrulle.
- Krydr med salt og peber.
- Varm olien i en gryde ved god varme og brun mignonerne på alle sider, 1-2 minutter i alt. Hæld 1 dl vande ved. Skru ned til svag varme og lad mignonerne stege under låg i 10 minutter på hver side, i alt 20-25 minutter til centrumtemperaturen er 65-70 grader.
- Stil det i køleskabet, til det skal anrettes.
Tonnato
- Rør tonnato sammen af tun, ymer og kapers og smag til med salt, peber og evt. tabasco.
Kødet, fortsat
- Skær kødet i tynde skiver, som anrettes på et fad.
- Hæld dressingen over, så alle skiver er dækket og pynt med citronskiver og persille.
- Stil retten i køleskabet, til den skal serveres.
Energifordeling
-