Tilberedningstid
Ca. 30 minutter når grillen er varm
Det skal du bruge
2 personer
250 g sauté-skiver af svinefilet, ½ cm tykke eller svinemørbrad i skiver, ½-1 cm tykke
1 lime
2 spsk olie
salt og peber
Salat
1 lille gul peberfrugt
1 lille rød peberfrugt
2 spsk kapers
1 løg
1 tsk vineddike
1 spsk olie
frisk koriander eller basilikum
Tilbehør
150 g italiensk brød eller flute
1 spsk olie
Sådan gør du
Tænd grillen.
Læg sauté-skiverne i en marinade af limesaft, olie, salt
og peber. Stil dem i køleskab, til salaten er færdig.
Skær peberfrugterne
i fine strimler. Bland dem med kapers og fintsnittet løg. Rør en dressing af
vineddike, olie, salt og peber og hæld den over peberfrugterne. Vend med plukket
koriander.
Skær brødet i skiver. Pensl skiverne med olie og grill dem.
Lad kødet dryppe af i en si. Grill det 1 minut på hver side, 2 minutter i
alt.
Tips
- Sauteskiver skæres af svinekam, hvor alt fedt og sener på overfladen er fjernet. Skær den i ½ cm tykke skiver.
- Medaljoner af svinefilet, skinkeschnitzler af inderlår og mørbradbøffer kan bruges i stedet for sauté-skiver.
- Marinaden kan laves med citron i stedet for lime.
- Kød og brød kan tilberedes på en grillpande.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 42%
Fedt 30%
2240 kJ - 535 kcal