Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
4 personer
500 g okse eller kalvefilet
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 tsk peber
8 træspid
4 majs
2 bundter friske krydderurter fx persille, rosmarin, kørvel
Sådan gør du
- Læg spiddene i vand ½ time før de skal på grillen.
- Skær kødet i tern på 4 x 4 cm. Vend kødet med sukker, salt og peber. Lad det trække i ½ time.
- Skyl krydderurterne og hak dem fint.
- Sæt kødet på spiddene og grill dem 2-3 minutter på hver side. Skær en flig af og se om kødet er rosa indeni.
- Grill majsene med bladene på til de er brune ca. 15 minutter.
- Server som på billedet med rigeligt grønt drys og evt. en klat smør.
Tips
- Man kan også grille majs uden bladene på, skåret i tykke skiver og grillet på enderne.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein: 48%
Kulhydrat: 23%
Fedt: 29%
1030 kJ - 246 kcal