Tilberedningstid
Ca. 20 minutter
Det skal du bruge
4 personer
4 stk kulmulefilet med skind
Frisk timian
200 g couscous
2 dl vand
3 spsk olivenolie
200 g blomkål
4 forårsløg
¼ bundt dild
100 g gule cherrytomater
100 g røde cherrytomater
100 g feta
16 sorte oliven
Salt
Sort peber
1 citron, i både
Sådan gør du
- Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.
- Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.
- Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.
- Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.
- Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
- Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen.
Tips
- Fisken kan også krydres med rosmarin, oregano eller salvie.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 37%
Kulhydrat 21%
Fedt 42%
1278 kJ – 306 kcal