Tilberedningstid
Ca. 30 minutter, når grillen er varm
Det skal du bruge
2 personer
250 g sauté-skiver af svinefilet, ½ cm tykke eller svinemørbrad i skiver, ½-1 cm tykke
1 lime
2 spsk olie
salt og peber
Peberfrugtsalat
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 spsk kapers
1 løg
1 tsk vineddike
2 tsk olie
salat
frisk koriander eller basilikum
Tilbehør
200 g små nye kartofler
½ spsk olie
Sådan gør du
Tænd grillen.
Læg sauté-skiverne i en marinade af limesaft, olie, salt
og peber. Stil dem i køleskab til salaten er færdig.
Skær kartoflerne i
halve og kog dem ca. 10 minutter. Pensl dem med olie og grill dem til de er
møre.
Skær peberfrugterne i fine strimler. Bland dem med kapers og
fintsnittet løg. Rør en dressing af vineddike, olie, salt og peber og hæld den
over peberfrugterne. Vend med salat og plukket koriander.
Lad kødet
dryppe af i en si. Grill det 1 minut på hver side, 2 minutter i alt.
Tips
- Sauteskiver skæres af svinekam, hvor alt fedt og sener på overfladen er fjernet. Skær den i ½ cm tykke skiver.
- Medaljoner af svinefilet, skinkeschnitzler af inderlår og mørbradbøffer kan bruges i stedet for sauté-skiver.
- Marinaden kan laves med citron i stedet for lime.
- Prøv også denne opskrift på svinekam på grill.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 36%
Kulhydrat 35%
Fedt 29%
1540 kJ - 365 kcal
Ca. 200 g frugt og grønt pr. person