Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
4 personer
4 kalvekotteletter, 2 cm tykke, a 150 g
Salt og peber
3 courgetter/squash, 600 g
Marinade:
2 citroner
2 spsk olie
15 hele peberkorn
1 bundt kørvel
600 g kartofler
6 skiver groft brød, 240 g
Tænd op i grillen mindst ½ time før brug.
Sådan gør du
Skyl courgetter og skær dem i stykker/tern på 3x3x3 cm.
Skyl citroner riv det gule af skallen og pres saften af. Stød peberkorn i en morter. Bland med ½ dl vand og ¼ tsk salt. Vend courgetter i.
Kog kartoflerne.
Skyl og hak kørvel groft.
Grill courgetter så de får godt med farve. Vend dem med kørvel og lidt af marinaden
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Brun koteletterne på direkte varme 1 minut på den ene side og 1 minut på den anden.
Flyt koteletterne lidt væk fra kullene eller hæv risten. Steg til saften begynder at komme frem på overfladen. Vend og steg på den anden side til saften kommer op på overfladen.
Grill brødskiverne. Giv dem et drøn over direkte varme, og læg dem derefter lidt ud til siden, så de kan ligge og grille sprøde.
Knus de sprøde brødskiver over courgetterne.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 27%
Kulhydrat 47%
Fedt 26%
2600 kJ - 622 kcal