Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Det skal du bruge
4 personer
400 g pasta penne
½ bundt purløg
100 g baby spinat, skyllet
4-500 g vesterhavstorsk
2 dl fløde 38 %
1 dåse hakkede tomater
150 g revet Gouda eller mozzarella
2 spsk rasp
1 citron
Salt og peber
Grøn salat
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.
- Skær fisken i mindre stykker.
- Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.
- Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
- Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.
- Serveres med salat og brød.
Tips
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 22%
Kulhydrat 42%
Fedt 37%
2931 kJ – 701 kcal