Gratineret vesterhavstorsk

Gratineret vesterhavstorsk

Af 2gangeomugen.dk | Efterår, Vinter | Hovedretter | Hverdag


Gratineret vesterhavstorsk

Tilberedningstid

Ca. 30 minutter

Det skal du bruge

4 personer

400 g pasta penne
½ bundt purløg
100 g baby spinat, skyllet
4-500 g vesterhavstorsk
2 dl fløde 38 %
1 dåse hakkede tomater
150 g revet Gouda eller mozzarella
2 spsk rasp
1 citron
Salt og peber
Grøn salat

 

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.
  2. Skær fisken i mindre stykker.
  3. Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.
  4. Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
  5. Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.
  6. Serveres med salat og brød.

   

Tips

 

Energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 22%
Kulhydrat 42%
Fedt 37%
2931 kJ – 701 kcal