Tilberedningstid
Ca. 45 minutter
Det skal du bruge
4 personer
2 bladselleri
4 gulerødder
½ l Mornaysauce, 5% eller Mild ostesauce, 8%
½ dl rasp
100 g revet mozzarella, 30+
Sådan gør du
Skær rodenden af bladsellerien og fjern de grønne blade. Skyl stilkene, skær dem i 5 cm lange stykker ligesom gulerødderne og del de bredeste stykker en gang på langs. Kom grøntsagerne i kogende vand i 1 min., hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Kom dem herefter i et ovnfast fad, hæld saucen over og drys med rasp og ost. Sæt fadet i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 20 minutter, til overfladen er gylden.
Tips
- Server retten til fx dampet eller ovnbagt hvid fisk eller kylling.
Energifordeling
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 20%
Kulhydrat 35%
Fedt 45%
1300 kJ – 310 kcal