Det skal du bruge
4 personer
2 gulerødder1 lille persillerod, pastinak eller et stykke selleri
100 g fintsnittede rosenkål
100 g finthakket grønkål
25 g salte græskarkerner
50 g sultanas rosiner
Dressing:
3 spsk rapsolie
1 spsk vand
3 spsk citron- eller appelsinsaft
1 tsk honning
1 tsk grov sennep
Salt og peber
Tilbehør
4 ciabatta bollerCa. 30 minutter
Sådan gør du
- Snit gulerødder og pastinak/persillerod/selleri i små stykker eller riv dem groft.
- Bland gulerødder og andre rødder med rosen- og grønkål, græskarkerner og rosiner.
- Pisk dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt med salaten.
Tips
- Om grønkål: Skær den midterste træede ribbe fra grønkålsbladene, før den hakkes.
- Se også opskriften på salat med gulerødder og appelsin.