Det skal du bruge
4 personer
4 bøffer af filet, 2 cm tykke, a ca.150 g
Salt
Peber
1 blomkål, ca. 500 g
½ bundt dild
1 lille fed hvidløg
Evt. 2 spsk kapers
½ citron
1 spsk olie, gerne koldpresset rapsolie
500 g frosne pil selv rejer
Tilbehør
Kartofler, 600 g
Ca. 45 minutter
Sådan gør du
- Tænd op i grillen.
- Skær blomkål i små buketter og kasser stokken.
- Bring to dl vand i kog. Damp blomkålen 2-3 minutter, til den er let kogt og stadig sprød.
- Hæld vandet fra og lad kålen køle af.
- Skyl og pluk dilden og vend den i.
- Hak hvidløg, kapers og citronskal fint og vend det i blomkålen. Smag til med olie, citronsaft, salt og peber.
- Tø og pil rejerne og sæt dem på køl.
- Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Steg bøfferne 3-4 minutter på hver side lige over briketterne. Vend når saften kommer tydeligt op på overfladen, og steg på den anden side til saften kommer op. Så er bøfferne rosa indeni.
- Bland blomkål og rejer lige inden servering.